Security Key C NFC by Yubico ključ

Security Key serija je rješenje za hardversku ovjeru, koje pruža veći stupanj zaštite protiv uljeza koji tragaju za podacima, sprječava neovlaštenu uporabu korisničkih računa i osigurava jaku i višefaktornu provjeru.

Jaka provjera

Security Key NFC nudi izričitu sigurnost kombiniranjem provjere na bazi hardvera i kodiranje otvorenim kodom. Upotrebom ovih alata pruža efikasnu zaštitu protiv neovlaštenih prikupljača podataka i pristupa računima. Podržava više protokola, uključujući FIDO2, U2F.

Dozvola bez lozinke

Security Key serija pomaže organizacijama u prijelazu na buduće pristupe bez lozinke podržavanjem FIDO” protokola. FIDO2 ne samo što podržava dvofaktornu autorizaciju, nego pomaže u ispravci autorizacija sa slabih lozinkama, jakom, jednofaktornom autorizacijom na bazi hardvera. Ovu metodu podržava kod aplikacija Microsoft 365, cloud proizvodi IBM-a i ostali veliki proizvođači.

Brzo, jednostavno i stabilno

Upotreba Security Key-a je jednostavna i intuitivna što korisnici lako mogu naučiti i na taj način ubrzavaju prihvaćenost hardverskog ključa, odnosno povećavajući sigurnost korporativne mreže tvrtke. Brzina autorizacije je četiri puta veća od jednokratne lozinke (One-Time Password) ili autorizacije na bazi SMS-a. Security Key ne zahtjeva akumulator ili mobilnu mrežu, što znači da je autorizacija uvijek dostupna.

Smanjite troškove IT održavanja

Jednostavno korištenje YubiKey-a i sigurnost dokazano smanjuje (za 92%) broj događaja koji se vezuje za podrške vezano za lozinke.To je dokumentirao Google u jednom istraživačkom radu, gdje je opisano uvođenje djelatnicima Google-a u više od 70 država u svijetu. Instaliranje je brže i jeftinije pošto Yubikey, vodeći u ovoj grani industrije, pruža podršku za veliki broj protokola, sustava i usluga. Od uvođenja više od 85.000 korporativnih korisničkih računa Google-a ostalo je netaknuto od strane neovlaštenih pokušaja pristupa.

Moderna autorizacija koju koriste vodeće tvrtke industrije

YubiKey predstavlja siguran izbor autorizacije za vodeće svjetske tvrtke iz oblasti tehnologije, financija i maloprodaje. To u sebi sadrži devet od deset najboljih tehnoloških tvrtki na svijetu, četiri od deset najboljih banaka u Americi i dvije of top tri globalne trgovinske tvrtke. Tvrtke, poput Google-a, Facebook-a, Salesforce-a i još nekoliko tisuća vjeruju Yubikey-u da će im zaštiti pristup računalima, mrežama i online uslugama.

Security Key NFC by Yubico ključ specifikacija proizvoda

Tip USB-a: USB-A
NFC-podrška: Da
Metode autorizacije: jednofaktorni ulaz bez lozinke (passwordless), jaka dvofsktorna autorizacija, jaka višefaktorna autorizacija
Management autorizacije i pristupa: AWS Identity and Access Management (IAM), Centrify, Duo Security, Google Cloud Identity, Idaptive, Microsoft Azure AD, Okta, Ping Identity
Produktivnost i komuniciranje: Google Account, Microsoft Account, Salesforce.com
Management lozinke: 1Password, Dashlane Premium, Keeper®
Funkcije: WebAuthn, FIDO2 CTAP1, FIDO2 CTAP2, Universal 2nd Factor (U2F)
Certifikati: FIDO 2, FIDO Universal 2nd Factor (U2F)
Kriptografska specifikacija: ECC p256
Model i izdržljivost: vodootporan, neprobojan, nije potrebna baterija i nema pokretnih dijelova
Vrsta opreme: FIDO HID oprema
Proizvodnja: USA, Švedska